Duurzame producten voor op reis

Duurzame producten voor op reis


Ik ga op reis en neem mee... duurzame reisproducten! Want reizen is een mooie manier om de wereld te ontdekken, maar kan helaas ook een negatieve impact hebben op onze planeet. Gelukkig heeft Marcel een aantal duurzame reisproducten in 't assortiment, zodat je met een gerust hart op pad kunt, zónder de natuur te belasten.


Duurzame verzorgingsproducten voor op reis

  1. Plasticvrije zeepbars
    Zepen in vaste vorm zijn ideale reisgenoten. Ze zijn compact, licht en mogen zonder problemen mee in de handbagage. Marcel heeft ze als shampoo, conditioner, shower gel én handzeep. Met zeepbars bespaar je niet alleen plastic, maar ook ruimte in je bagage. Bovendien kunnen ze niet gaan lekken in je tas. Alleen maar voordelen dus! Tip: stop ze in een blikje. Zo kunnen de zeepbars je toilettas niet vies maken als ze nog een beetje vochtig zijn.
  2. Duurzame mini's
    Wist je dat Marcel ook mini's in 't assortiment heeft? Deze flesjes van 100ml zijn ideaal voor op reis. Zo kun je jouw duurzame zeep gewoon meenemen waar je ook naartoe gaat, en kun je die grote flessen lekker thuis laten. Good to know: deze flesjes zijn ook gemaakt van 100% gerecycled plastic.
  3. Biologisch afbreekbare handwipes
    Onze hygiënische handdoekjes zijn perfect voor onderweg: in de auto, de trein of die lange vlucht. Ze zijn gemaakt van viscose: plantaardige vezels gemaakt van planten en houtpulp. Dat is waarom deze hygiënische doekjes op natuurlijke wijze afgebroken kunnen worden.

Duurzame producten voor tijdens 't kamperen

  1. Duurzaam afwasmiddel
    Ga je kamperen, dan is het wel zo fijn om producten te gebruiken die geen schadelijke ingrediënten bevatten. Ons duurzame afwasmiddel is 97% biologisch afbreekbaar en is zacht voor je huid én de planeet. Ideaal voor die handafwas op de camping!
  2. Duurzaam wasmiddel
    Wil je af en toe een wasje doen op de camping? Dan is biologisch afbreekbaar wasmiddel een must. Ons duurzame wasmiddel is al effectief vanaf 20 graden en extra geconcentreerd, zodat je minder hoeft mee te nemen.
  3. Milieuvriendelijke schoonmaakproducten
    Het schoonhouden van je tent, caravan of camper doe je natuurlijk ook met de soapies van Marcel's Green Soap. Onze milieuvriendelijke schoonmaakproducten zijn minstens 97% biologisch afbreekbaar en veilig te gebruiken in de buurt van dieren. Tip van Marcel: neem onze 100% biologisch afbreekbare schoonmaakdoekjes mee op reis! Ideaal om even snel iets schoon te maken tijdens het kamperen. Na gebruik wel even bij het restafval gooien. Ondanks dat de doekjes binnen een korte tijd worden afgebroken, kun je ze niet zomaar in de natuur gooien of door het toilet spoelen. 

 

Zo zie je maar! Reizen en kamperen hoeven niet ten koste te gaan van het milieu. Door bewust te kiezen voor duurzame (verzorgings)producten, kunnen we genieten van onze avonturen zónder schade toe te brengen aan de prachtige plekken die we bezoeken. Doe je mee?

Terug naar het overzicht

Shop gerelateerde producten