FAQ

Algemeen

Onze soapies zijn zowel online als in fysieke winkels te koop, waaronder een aantal grote ketens zoals Albert Heijn en Kruidvat. Check de pagina waar te koop voor een overzicht van alle verkooppunten.

We krijgen vaak de vraag of die Marcel eigenlijk wel bestaat. Ja, hij bestaat echt! Benieuwd naar het verhaal van Marcel en zijn 3 dochters? Je leest het op Marcels verhaal.

Ja, zeker! Wij verkopen onze producten via Amazon. En op de waar te koop pagina op onze Franse, Duitse en Engelse website staan nog meer verkooppunten

Het verhaal van Marcel’s Green Soap begon met een slim idee. Het gootsteenkastje van Marcel en zijn 3 dochters stond vol agressieve spullen waar de wereld niet bepaald schoner van werd. Dat moest anders kunnen: een schoon huis én een schone planeet. Hij stortte zich op het ontwikkelen van duurzame zeep. Het hele verhaal van Marcel's Green Soap lees je hier.

Marcel's Green Soap is ontstaan in Haarlem en nog steeds is ons hoofdkantoor hier te vinden.

Eigenlijk is het eerder andersom! Wij zijn samen met Driehoek Zeep (dat je vast kent van de groene zeep) onderdeel van The Green Soap Company.

Ons Zeepkantoor zit in hartje Haarlem. In de eerste huishoudschool van Nederland, om precies te zijn. Zo is 't cirkeltje mooi rond ;). De routebeschrijving vind je op onze contact pagina.

We werken met 'n klein team aan 'n grote missie. Benieuwd naar ons team? Neem 'n kijkje op onze teampagina.

Wat leuk dat jij wilt solliciteren bij ons bedrijf! Al onze sollicitaties staan op onze werken bij webpagina. Wie weet tot snel :)

Via onze contact pagina kan jij ons een vraag stellen via de mail of ons (zeep)bellen ;).

shop jouw favoriete soapies