Marcel’s Green Soap wint Coolest Dutch Brands Award

Marcel’s Green Soap wint Coolest Dutch Brands Award


 Tijdens de finale van de vijfde editie van de Coolest Dutch Brands Award is Marcel’s Green Soap zowel door de Vakjury als de Publieksjury aangewezen als winnaar van 2021. Hiermee plaatst Marcel’s Green Soap zich in een indrukwekkend rijtje met voorgaande winnaars Fairphone, VanMoof, De Vegetarische Slager en Naturalis.

Marcel Belt, founder en naamgever van Marcel’s Green Soap: “Het is een enorme eer dat we in dit rijtje met impactmerken staan. We worden als Marcel’s Green Soap gezien als speler die het voortouw neemt in het verduurzamen van de schoonmaakmiddelen- en persoonlijke-verzorgingsindustrie. We willen de wereld groener en schoner maken. Deze waardering binnen de Nederlandse markt motiveert ons om ook onze inspanningen in de rest van West-Europa verder uit te bouwen. Of zoals wij zeggen: there’s no business like soap business!” Het juryrapport van Coolest Dutch Brands meldt: “Marcel leeft het merk en toont sterk ontwikkeld ondernemerschap. Met deze oer-Hollandse ambitie maakt Marcel’s Green Soap het verschil.”

Over Coolest Dutch Brands

Coolest Dutch Brands is een jaarlijkse verkiezing waarin duurzame en van origine Nederlandse merken centraal staan. Coolest Dutch Brands is een initiatief van FONK media. De redactie van FONK magazine selecteerde in de loop van 2021 twaalf merken van Nederlandse komaf die sustainability hoog in het vaandel hebben staan. “Met veel lef en uitgekiende marketing weten zij succesvol een breed publiek aan te spreken om van daaruit daadwerkelijk verandering te bewerkstelligen.”

 

Retour au blog

Shop gerelateerde producten